Mihály Richárd és Gózon Péter, a barmanagerek – High Note Skybar, Aria Hotel tetőterasz, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 5. 2018-03-24T10:15:24+00:00

A BARMANAGEREK

Mihály Richárd

Ricsi pályája kezdetén szakácsnak készült, de egy németországi munka során kiderült, mégsem a konyha az ő világa, ezért jelentkezett az akkor nyíló Buddha-Bar Hotelbe. Itt találkozott először az igazán magas szintű bar élettel. Minden szabadidejét a lexikális tudása fejlesztésére fordította,  aminek meg is lett a gyümölcse, pár hónappal később felkerült a Lounge barba. 3,5 évet töltött itt, majd következett a Costes, ahol bartenderként a konyhával való együttműködésben is aktív szerepet vállalt. A Costes után egy fél éves izlandi kitérő következett, hazajövetele után az Urban Tiger nyitásában vállalt szerepet, és immáron 1 éve a High Note SkyBar csapatát erősíti.
Az italok, amiket kedvel: Old fashioned, Sazerac, Gin fizz, Daiquiri, Sour-ök, Mezcal Margarita, Brandy Alexander

Gózon Péter

Peti másodéves vendéglátó szakos egyetemista lehetett, amikor meglátogatta egyik barátját a Boutiq’ bárban, ahol egy pillanat alatt beleszeretett a bárok világába. Elvégzett egy mixer iskolát és az egyetem utolsó évében a Costes Downtownban kezdett el bartenderként dolgozni. Ezután a Ritz-Carlton újonnan nyíló budapesti szálloda következett és egy fontos mérföldkő: a Bacardi Legacy versenye, ahol Peti megnyerte a moszkvai regionális döntőt és kijutott a globális döntőre. Egy rövid Warmup báros kitérő után került a High Note SkyBar-ba. Saját elmondása szerint megérkezett, mi pedig csak reméljük, sokáig velünk marad.

Az italok, amiket kedvel: Negroni Espresso, Martinez Martini, Bitter Tonic