Rólunk – High Note Skybar, Aria Hotel tetőterasz, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 5. 2018-03-30T17:16:59+00:00

ROOFTOP BAR BUDAPEST

Gerbeaud Gasztronómia

A megújult High Note SkyBar a Gerbeaud Gasztronómia első lépése, hogy a Hercegprímás utcai világhírű épület gasztronómiáját is híressé tegye.

A szemlélet

A tetőteraszon bármi megtörténhet: a négy profi – a barmanagerek, a chef és a pastry chef – olyan kombinációkat álmodnak, amelyek még a gourmet vendégeknek is újat mutatnak. A friss, laza, új szemlélet a garancia rá, hogy itt nem csak a körpanoráma forgat meg téged. Nálunk nemcsak a jégkockára utal az ontherocks.

Magyarországon először fordul elő, hogy chef, cukrász és barmanager ilyen szinergiában dolgozik; négyen együtt megállíthatatlanok, ha arról van szó, hogy emlékezetes estét és ízeket ígérjenek a rooftop bár vendégeinek.

A helyszín

A recept eddig is adott volt: vedd a város legszebb panorámáját, adj hozzá kényelmes foteleket, élvezd, hogy hűsít a szél. Mostantól lendület, kaland az ízekben és összetéveszthetetlen karakter várja a lazulni vágyókat.

 A bartenderek rocksztárjai, Mihály Richárd és Gózon Péter forgószélként érkeztek, hogy 8 tagú mixer bandájukkal megfűszerezzék és felrázzák Budapest kedvenc tetőteraszát. A barmanagerek a lenyűgöző Budapest-életérzés mellé forradalmi gasztronómiát ígérnek. A koktél fine dining karizmatikus képviselője, Kövér Gergely cheffel és Szabó Zsuzsanna pastry cheffel együtt mély ízvilágú, különleges koktélokat és ehhez készült ételeket és desszerteket alkot kreatív szimbiózisban.
MIHÁLY RICHÁRD és GÓZON PÉTER
MIHÁLY RICHÁRD és GÓZON PÉTERa barmanagerek
KÖVÉR GERGELY
KÖVÉR GERGELYa chef
SZABÓ ZSUZSANNA
SZABÓ ZSUZSANNAa cukrász