Rólunk – High Note Skybar, Aria Hotel tetőterasz, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 5. 2018-03-01T18:53:36+00:00

ROOFTOP BAR BUDAPEST

Gerbeaud Gasztronómia

A megújult High Note SkyBar a Gerbeaud Gasztronómia első lépése, hogy a Hercegprímás utcai világhírű épület gasztronómiáját is híressé tegye.

A szemlélet

A tetőteraszon bármi megtörténhet: a négy profi – a barmanagerek, a chef és a pastry chef – olyan kombinációkat álmodnak, amelyek még a gourmet vendégeknek is újat mutatnak. A friss, laza, új szemlélet a garancia rá, hogy itt nem csak a körpanoráma forgat meg téged. Nálunk nemcsak a jégkockára utal az ontherocks.

Magyarországon először fordul elő, hogy chef, cukrász és barmanager ilyen szinergiában dolgozik; négyen együtt megállíthatatlanok, ha arról van szó, hogy emlékezetes estét és ízeket ígérjenek a rooftop bár vendégeinek.

A helyszín

A recept eddig is adott volt: vedd a város legszebb panorámáját, adj hozzá kényelmes foteleket, élvezd, hogy hűsít a szél. Mostantól lendület, kaland az ízekben és összetéveszthetetlen karakter várja a lazulni vágyókat.

 A bartenderek rocksztárjai, Mihály Richárd és Gózon Péter forgószélként érkeztek, hogy 8 tagú mixer bandájukkal megfűszerezzék és felrázzák Budapest kedvenc tetőteraszát. A barmanagerek a lenyűgöző Budapest-életérzés mellé forradalmi gasztronómiát ígérnek. A koktél fine dining karizmatikus képviselője, Kövér Gergely cheffel és Szabó Zsuzsanna pastry cheffel együtt mély ízvilágú, különleges koktélokat és ehhez készült ételeket és desszerteket alkot kreatív szimbiózisban.
MIHÁLY RICHÁRD és GÓZON PÉTER
MIHÁLY RICHÁRD és GÓZON PÉTERa barmanagerek
KÖVÉR GERGELY
KÖVÉR GERGELYa chef
SZABÓ ZSUZSANNA
SZABÓ ZSUZSANNAa cukrász

A High Note SkyBar
őszi és téli arca

A High Note SkyBar az őszi-téli időszakban sem zár be sőt, izgalmas átalakuláson esik át mind a kínálatot, mind a dekorációt illetően.
Az Aria Hotel Budapest rooftop bárjába beköltözik az Erdő, és varázslatos hangulatával magával ragadja vendégeit egy különleges világba.

A szoros együttműködésben dolgozó chef, cukrász és bar manager erdő inspirálta menüjében olyan elemek jelennek meg mint az ibolya likőr, a fekete berkenye, a homoktövis, a boróka vagy a szarvas. Az ételek és italok tálalása során sem feledkezünk meg az Erdőben fellelhető kincsekről. Lámpásban, csuporban, és hordóban
szolgáljuk fel a koktélokat, a lazacot fenyőággal marináljuk, a kacsamell mellé tőzegáfonyát készítünk, míg a panoráma teraszunkra erdőt varázsolunk.

Ilyen lesz az idei ősz és tél a Bazilika szomszédságában található High Note SkyBar-ban, ahova a hét minden napján 12 és 0:00 óra között várjuk vendégeinket.