Mihály Richárd és Gózon Péter, a barmanagerek – High Note Skybar, Aria Hotel tetőterasz, 1051 Budapest, Hercegprímás u. 5.2018-10-03T10:42:28+00:00

A BARMANAGEREK

Mihály Richárd

Ricsi pályája kezdetén szakácsnak készült, de egy németországi munka során kiderült, mégsem a konyha az ő világa, ezért jelentkezett az akkor nyíló Buddha-Bar Hotelbe. Itt találkozott először az igazán magas szintű bar élettel. Minden szabadidejét a lexikális tudása fejlesztésére fordította,  aminek meg is lett a gyümölcse, 3,5 évet töltött itt, majd következett a Costes, ahol bartenderként a konyhával való együttműködésben is aktív szerepet vállalt. A Costes után egy féléves izlandi kitérő következett, hazajövetele után az Urban Tiger nyitásában vett részt, és immáron másfél éve a High Note SkyBar csapatát erősíti – jelenleg barmanagerként.
Kedvelt italai: Old Fashioned, Sazerac, Gin fizz, Daiquiri, Sour-ök, Mezcal Margarita, Brandy Alexander

Gózon Péter

Peti másodéves vendéglátó szakos egyetemista lehetett, amikor meglátogatta egyik barátját a Boutiq’ bárban, ahol egy pillanat alatt beleszeretett a bárok világába. Elvégzett egy mixer iskolát és az egyetem utolsó évében a Costes Downtownban kezdett el bartenderként dolgozni. Ezután az újonnan nyíló, budapesti Ritz-Carlton szálloda következett és egy fontos mérföldkő: a Bacardi Legacy versenye, ahol Peti megnyerte a moszkvai regionális döntőt és kijutott a globális döntőre. Egy rövid Warmup báros kitérő után került a High Note SkyBar-ba, jelenleg barmanagerként dolgozik. Saját elmondása szerint megérkezett, mi pedig csak reméljük, sokáig velünk marad.

Kedvelt italai: Negroni Espresso, Martinez Martini, Bitter Tonic