Augusztus 20-i fogadás
a High Note SkyBarban

FIGYELEM! FELSZOLGÁLT MENÜVEL KÍNÁLT ASZTALAINK MEGTELTEK!
2022. AUGUSZTUS 20., 19:00-23:00 ÓRA KÖZÖTT
Ünnepeljük együtt augusztus 20-át, élvezze a tűzijátékot ezen alkalomra komponált ételsorunk és korlátlan italcsomag mellett.

Büfé menü ár: 59 000 Ft/fő, mely tartalmazza a büfé jellegű ételsort, borpárosítást, valamint az ÁFA-t.
Felszolgált menü ár (MEGTELT!): 89 000 Ft/fő, mely tartalmazza az 5 fogásos ételsort, borpárosítást és a korlátlan italcsomagot koktélokkal a High Note SkyBar exkluzív, legfelső panoráma teraszain, valamint az ÁFA-t.
A csomagok nem tartalmazzák a 18% szervízdíjat.

Tekintse meg a teljes felszolgált és büfélmenüt

VACSORA UTÁN TÖLTSE NÁLUNK AZ ÉJSZAKÁT KEDVEZMÉNYES SZOBAÁRON.
AZ AJÁNLAT TARTALMAZZA A SZÁLLODAI REGGELIT ÉS A HARMONY SPA KORLÁTLAN HASZNÁLATÁT.

Az eseményre korlátolt számban tudunk asztalokat visszaigazolni, így kérjük kedves vendégeinket, hogy foglalási szándékukat időben jelezzék az events@ariahotelbudapest.com email címen, kollégáink kapcsolatba fognak lépni Önökkel a további részletekkel kapcsolatban.
Kérjük kedves vendégeinket, hogy pontosan érkezzenek, mert a menüt, a legjobb minőség biztosítása érdekében, egyszerre kezdjük el felszolgálni. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, asztalfoglalási szándékát minél előbb legyen kedves jelezni felénk. Foglalási feltételek: Az augusztus 20-i foglalások díjmentesen lemondhatók augusztus 6-ig. Augusztus 6. után a vacsora teljes díját a szállóvendégek főszámlájára terheljük, melyet elutazáskor kérünk megfizetni. Azon vendégeink vacsora foglalását, kik nem szállnak meg a szállodában, kizárólag a vacsora teljes összegének befizetése után tudjuk garantálni. A fizetés a bankkártya autorizációs nyomtatvány kitöltésével lehetséges és az asztalfoglalást akkor tudjuk visszaigazolni, amennyiben a megadott kártyán előzetesen sikeresen beterheltük a vacsora díját.

ASZTALFOGLALÁSÁT AZ EVENTS@ARIAHOTELBUDAPEST.COM E-MAIL CÍMRE VÁRJUK.

ARIA HOTEL BUDAPEST / HIGH NOTE SKYBAR
Hercegprímás utca 5., Budapest 1051