Ha egy kis meghittségre vágysz…

Meleg koktélok a High Note SkyBarban

A tél hideg és sötét, és a karácsony elmúltával az ünnepi hangulat meghittsége is távolabb kerül kissé. A High Note SkyBar azonban azért van nyitva ilyenkor is, hogy különleges forró italaival, fűtött helyiségeivel és csodás városi panorámájával a szürke hétköznapok hangulatát is ünnepivé varázsolja.

High Note SkyBar

Winter wonderland

A téli zimankó ellen a legtöbben a forralt bor és a forró tea metszéspontjában képzelik el az egyetlen menedéket. Az otthon melegét ezek remekül idézik, de mi van, ha valami ennél különlegesebbre vágysz? A High Note SkyBar téli forró koktéljai éppen ezt az élményt kínálják.

A SkyBar új barmanagere, Sárközi Marcell vezetésével közös műhelymunka eredménye a 2022-es év első koktélsora. Marcell szereti végigkísérni egy-egy kreáció teljes fejlődési útját – a felfőzéstől, az előkészítéstől – mindaddig, ameddig az ital a vendég asztalára kerül. A minőség ennyire gondos ellenőrzése a garancia arra, hogy különleges, szerető gondoskodással kreált italkompozíciók kaphatók a High Note SkyBarban.

Három forró koktél is szerepel 2022 első koktélsorában. A Winter Sunshine a téli fátyolos napsütést idézi: a Bourbon a fásságot, a calvados a gyümölcsösséget garantálja; a juharszirup és szegfű pedig fűszeres zamattal egészíti ki az ital karakterét kölcsönző sütőtök alapízét.

A Winter Wonderland a téli szezon gin tonic alternatívája. A GinSTR speciális, téli fűszerezésű alapital, ez biztosítja a kompozíció gerincét. Ehhez házi almás fahéjas shrub és tonic szirup társul. Végül egy kevés earl grey tea melegíti fel és teszi kellemesen kesernyéssé.

Aki pedig alkoholmentesen szeretné megidézni az otthon melegét, annak a Sweet Home kínál gyümölcsös és krémes érzést egyszerre, a tonkababos vaj és a fahéjas ananászlé találkozásában.