Dolgozz a High Note Skybar pörgős csapatában
Munkatársat keresünk bárfelszolgáló pozícióba. A luxus boutique szálloda, az ARIA HOTEL BUDAPEST – amely a 2017-es évben a vendégvisszajelzések alapján elnyerte a világ legjobb szállodája díjat – dinamikus csapatába munkatársat keres High Note SkyBar felszolgáló pozícióra. […]
Szilveszteri Gálavacsora az Aria Hotel Budapest szállodában és a High Note SkyBarban
Szilveszteri Gálavacsora az Aria Hotel Budapest szállodában és a High Note SkyBarban Szilveszteri gálavacsoránk hatfogásos kulináris élményt tartalmaz, borpárosítással, élő zenei szórakoztatással, valamint hajnalig tartó tánccal. […]
Augusztus 20-i fogadás a High Note SkyBarban
Augusztus 20-i fogadás a High Note SkyBarban FIGYELEM! FELSZOLGÁLT MENÜVEL KÍNÁLT ASZTALAINK MEGTELTEK! 2022. AUGUSZTUS 20., 19:00-23:00 ÓRA KÖZÖTT Ünnepeljük együtt augusztus 20-át, élvezze a tűzijátékot ezen alkalomra komponált ételsorunk és korlátlan italcsomag mellett. […]
Valentin Brunch és Vacsora az Aria Hotelben
Valentin Brunch és Vacsora az Aria Hotelben Különleges Valentin-napi meglepetéssel kívánja elkápráztatni szerelmét? Foglalja le helyét az Aria Hotel romantikus, élőzenés bunch eseményén vagy gálavacsoráján! […]
Meleg koktélok a High Note SkyBarban
Ha egy kis meghittségre vágysz… Meleg koktélok a High Note SkyBarban A tél hideg és sötét, és a karácsony elmúltával az ünnepi hangulat meghittsége is távolabb kerül kissé. A High Note SkyBar azonban azért van nyitva ilyenkor is, hogy különleges forró italaival, fűtött helyiségeivel és csodás városi panorámájával a szürke hétköznapok hangulatát is ünnepivé varázsolja. […]
Burbonvanília, sós karamella, tejcsoki-ropogós
Bemutatkozik a SkyBar és az Aria Hotel új cukrászséfje A nyár hálás időszak egy cukrász számára: a forró napoknak kevés annyira közkedvelt, korhatárok nélkül élvezhető ellenszere van, mint egy jó jégkrém. Nem csoda, hogy a High Note SkyBar új cukrászséfje, Hodunov Hanna gyorsan lett a vendégek kedvence: jégkrém-kreációja, a High Note IceBar burbonvanília fagylalttal, sós karamellával, mogyorópralinés tejcsoki-ropogóssal és még sok apró bonbonnal megrakva olyan lelemény, amelyre csak azok mondanak nemet, akiknek a jégszíve nem akar megolvadni… […]