High Roll: a fahéjas csiga, amely felemel

Kakaós csiga, pizzás csiga, fahéjas csiga… ugye tudod, milyen izgi, amikor a legbelső, legízletesebb részét, a „szívét” kínálod a párodnak? Ha nem félsz bűnözni a kalóriákkal, akkor itt az idő, hogy betárazz az őszi, kuckós hangulatú illatokból és ízekből. Elmondjuk Neked, hogy mi milyennek gondoljuk a fahéjas csigát, amikor nem csak felmelegít, de szárnyakat is ad.

Mi a High Note SkyBarban régóta terveztük, hogy a reggeli menünk részeként igazán egyedi, igazán „SkyBaros” desszertet alkotunk. Valamit, ami megidézi kedvenc reggeli csemegéink élményét, sőt magasba is repíti azt illatos téli fűszerekkel, hogy az ismerős hangulatok és ízek együtt egészen új, különleges harmóniává olvadjanak össze a szádban.

A fahéjas csigára esett a választása Jóvér Ferencnek, az Aria Hotel séfjének: ezt a reggeli sütit a sarki péknél is kapni, és szinte mindenkinek van egy gyerekkori emléke, ami a csigához fűződik. A gyerekkori emlékeket pedig az otthon forralt boros illatával lehet még édesebbé varázsolni: a fahéjas csigában szerecsendió, gyömbér és szegfűszeg jegyei cicáznak az érzékeiddel. A krémsajtos és brandys sodó fűti a kandalló melegét, a költemény tetejére pedig te magad teheted föl a koronát a felszolgálás után: a málnaöntet savanykás zamatával lesz a SkyBar reggeli fahéjas csigája nem csak formájában, de ízében is kerek egész.

Kóstold meg a High Rollt a hosszú hétvégén, hiszen most nem csak szombat-vasárnap, hanem október 23-án, pénteken is reggeli menü foglalható a High Note SkyBarban.