Bemutatkozik a SkyBar és az Aria Hotel új cukrászséfje

A nyár hálás időszak egy cukrász számára: a forró napoknak kevés annyira közkedvelt, korhatárok nélkül élvezhető ellenszere van, mint egy jó jégkrém. Nem csoda, hogy a High Note SkyBar új cukrászséfje, Hodunov Hanna gyorsan lett a vendégek kedvence: jégkrém-kreációja, a High Note IceBar burbonvanília fagylalttal, sós karamellával, mogyorópralinés tejcsoki-ropogóssal és még sok apró bonbonnal megrakva olyan lelemény, amelyre csak azok mondanak nemet, akiknek a jégszíve nem akar megolvadni…

Hanna nem csak a gyerekkori élmények játékosságát idézi meg egy-egy édességben: a játékot szereti művészi szintre emelni. Példaképe a klasszikus francia cukrászat, ars poeticája szerint az ízek csodája a maguk egyszerűségében nyilvánul meg a legszebb módon.

Hanna szereti a nyár friss, vibráló, tiszta ízeit. Gyümölcsös, könnyed kreációit mindig természetes alapanyagok ihletik, amelyek csodájának a kulcsa a zamatok megfelelő párosításában rejlik.

A SkyBar másik népszerű desszertje a kókusz pannakotta ananász és mangó chutney-val. A mandulás sablérétegek között az egzotikus mangós, ananászkockás gyümölcspüré bujkál, és a karakteres kókuszkrémmel kacérkodik – a kókuszlikőrös alapízre 100% kókuszpüré és -tejszín erősít rá. A kreáción a koronát a jázminteás ganache kínálja: ennek enyhén kesernyés zamata az édes-savanyú főízt egészíti ki és teszi ellenállhatatlan, már-már erotikus élménnyé. Fogyasztása persze ennek is valamennyi korosztály számára ajánlott!